søndag 2. juni 2013


Det har vore ein har vinter men det ser ut som det som er planta på Hytta har greit seg bra,heime ser det ikkje so bra ut 1 Rhododendron er heilt svart 1 er svert redusert 2 Kristorn er nok og gått med,det ser og ut som 3 plommetre har gått,dei same fraus ein gong millom 1976 og 1978,men rosene har det ikkje gått so gale med,kansje 100 stk er frosne det er under 50% av nyplant,det som er litt trist er att Gallica rosene er fosne ned så det blir ikkje blometring på dei i år.
Vårblomstringa gjekk vi glipp av det kom litt snøklokker,klosterklokker og litt tulipaner,krokus påske/pinseliljer er meir eller mindre borte og alt av primula men av auriklane har eg ikkje mista ein det har og gott litt stauder men det ser ut som iresen kjem beire i år en for 2 år sia.

1 Kommentarer:

Blogger GRØNN FRYD HOS MONIQUE - sa ...

Interessant å se hvordan det står til hos andre etter vinteren. Du observerer visst tilsvarende tendenser som her. Hadde forventet mye mer løkblomstring, og de samme typer av busker er tristere enn normalt. Ganske spesiell vinter, hvis trær er gått med. Leit med så mange roser tapt. Lykke til videre!

2. juni 2013 kl. 10:01  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden